LUNCH MENU

侍ランチコース

2500円

  • 前菜
  • 江戸時代風カツオの叩き
  • 西郷隆盛が愛した武骨煮 or 織田信長が愛した鶏の照り焼きポートワイン
  • 上杉謙信が愛した剣先焼(おにぎり)及び新選組が愛した漬物
  • 坂本龍馬も創ったカステラベースの手作り抹茶ティラミス

ベジタリアンランチコース

2000円

  • 前菜
  • 士心オリジナルサラダ(士心菜)
  • 季節のお豆腐料理
  • 新選組が愛した漬物のぶぶづけ
  • 玄米アイスクリーム

徳川斉昭が愛した近江牛味噌漬けステーキコース

5000円

  • 前菜
  • サラダ
  • 近江牛の味噌漬けステーキ
  • ご飯及びお味噌汁
  • 坂本龍馬も創ったカステラベースの手作り抹茶ティラミス

幻の村沢牛サーロインステーキコース

10000円

  • 前菜
  • サラダ
  • 村沢牛サーロインステーキ
  • ご飯及びお味噌汁
  • 坂本龍馬も創ったカステラベースの手作り抹茶ティラミス&バニラアイス

LUNCH MENU

Samurai lunch course

2500 yen

  • Appetizers
  • Seared bonito (fish)
  • Braised pork belly with vegetables Or Teriyaki chicken with port wine
  • Sword pointed rice ball & pickles
  • Homemade green tea tiramisu

Vegetarian lunch course

2000 yen

  • Appetizers
  • Shishin samurai salad
  • Seasonal Tofu cuisine
  • Rice in the soup with pickles
  • Brown rice ice cream

Oumi beef steak course

5000 yen

  • Appetizers
  • Salad
  • Oumi beef steak with miso paste
  • Rice and miso soup
  • Homemade green tea tiramisu

Murasawa beef steak course (Best beef in Japan)

10000yen

  • Appetizers
  • Salad
  • Murasawa beef steak
  • Rice and miso soup
  • Homemade green tea tiramisu & vanilla ice cream

Comments are closed.